Kleuren en staalkaarten

Een eerste indruk maak je maar één keer. 
Dit geldt ook voor uw bouwproject, geef uw gevel dus de aandacht die het verdient. 

Afhankelijk van de keuze voor een pleister, verf, metselspecie of voegmortel, kunnen de mogelijkheden variëren.

Gekleurde voegmortels


De gekleurde mortels zijn verkrijgbaar in 28 standaardkleuren. Zo kunt u de juiste voegkleur kiezen in combinatie met uw baksteen.

Voor de meest voorkomende gevelstenen kunnen de experts van Cantillana een toon-op-toon kleur met uw baksteen voorstellen, die als inspiratie kan dienen bij uw keuze.

Organische kleurenwaaier


Laat u inspireren door de 150 basiskleuren, zeer diverse kleurenreeks voor verven en kunstharsgebonden (Granol – Granosil) pleisters.

Minerale kleurenkaart


Kalkgebonden (Tradi'chaux) en minerale (Granicem) pleisters zijn beschikbaar in 48 zachte ‘minerale’ tinten.

Decor kleurenkaart


Onze pleister met marmer effect is verkrijgbaar in 28 tinten. Een Decor pleister heeft geen effen kleur maar verschillende schakeringen die deze reeks zo uniek maakt.

Kleur op maat


Heeft u een specifieke kleur in gedachten die u niet in de kleurenwaaier terugvindt? Geef ons uw kleurcode en wij maken de kleur op maat.

Opgelet!
Voorgestelde kleurtinten op kleurenwaaiers –en kaarten zijn om druktechnische redenen louter indicatief en niet bindend. De weergave ervan heeft enkel tot doel om een overzicht te geven van de kleurmogelijkheden binnen ons gamma. Indien u een kleur wenst, raadpleeg de daartoe bestemde kleurenwaaier of vraag een staal aan.